GSNT
İTÜ Güzel Sanatlar Bölümü

Tiyatro Jek: Yıldızlar, Boğalar ve Aşklar

Kas 28, 2018

  afis


''Sürekli büyük fırsatlar peşinde koşan iş adamı Zeplin; içinde bulunduğu kötü durumdan 
kurtulmanın yolunu, üç parçalık paha biçilmez bir tablo soygunu işine dahil olmakta bulur. Zeplin bu işi başarabilmek için çocukluk arkadaşı yönetmen Kemik’in kapısını uzun yıllar sonra çalmak zorunda kalır. Zeplin’in asistanı Rüya’nın da soygun plânına dahil olmasıyla üç maceraperest, hayallerinin ve çıkarlarının çatıştığı bir serüvene yelken açar.''

  Oyuncu, yönetmen ve ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi olan Fatih Hacıosmanoğlu tarafından kurulan Tiyatro Jek,  'Yıldızlar, Boğalar ve Aşklar' adlı oyunu sahneleyecek.

Tarih: 20 Aralık 2018 (Prömiyer)
          27 Aralık 2018    


Yer: Tatavla Sahne (Taksim, Cihangir) 

 

Yazan ve Yöneten: Fatih Hacıosmanoğlu

Oyuncular: Yağmur Duman
                  Cangündüz Canpolat
                  Fatih Hacıosmanoğlu

Yardımcı Yönetmen: Mustafa Sezen

Işık & Ses: Mustafa Sezen

 

TOPLULUK HAKKINDA

Oyuncu, yönetmen ve ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi olan Fatih Hacıosmanoğlu tarafından kurulan Tiyatro Jek, 2004 yılında bağımsız filmler yapmak için kurulan Jek Film’in devamı niteliğinde ortaya çıkmıştır. Fatih Hacıosmanoğlu çekmiş olduğu “Taş Yastık” ve “On Adım” adlı uzun metraj sinema filmlerinden sonra “Yıldızlar, Boğalar ve Aşklar” adlı oyunu 2017 yılında kaleme almıştır. Tiyatro sanatına olan tutkularıyla risk alabilen bir kadro oluşturmayı misyon edinen Tiyatro Jek; Fatih Hacıosmanoğlu, Mustafa Sezen, Yağmur Duman, Cangündüz Canpolat ve Bilgesu Eyi’den oluşmaktadır.